Witam!! No wlasnie nie powiedzieli mi czemu dostalam ten krwotok , jak lekarz mnie badal nie wydawalo mi sie zeby cos tam zle zrobil naciskal ale mowi ze musi ponaciskac zeby tam wybadac dobrze wiec ok , nie bolalo . A po 5ciu minutach to myslalam co mi tak leci wiedomo ze ja juz nie widze wiec pytam meza patrz co mi tam sie dziej o on oczywiscie az przez spodnie mowi ze to krew i szybko lekarz wzial mnie i jeszcze raz zbadal cos jak cytologe chyba zrobil i przyniósl mi szlafrok i dali mi pokoj w szpitalu i kazali czekac jakies 3 h na obserwacji to znaczy nic mi sie juz potem nei dzialo nic nie lecialo i mnie poscili bo oni mysleli ze to juz sie zaczyna porod pewnie a ta krwe to mi mowi mama i inni znajomi ze to z pewnoscia przez badanei lekarza . Czuje sie dobrze robie w domu wszystko a nadal mnie nic nie bierze
jutro naszczescie mam wizyte to juz bedzie 3 dni po terminie i moze mnie juz zostawia w szpitalu bo wydaje mi sie ze za malo sie rusza .a czytalam ze powinnam juz sama 3 razy dziennie po jedzieniu po godzienie siasc i sama wyczuwac ruchy dziecka , powinien sie ruszac 10 razy w ciagu godziny jesli mniej to powinno sie zglosic to lekarzowi .Wiec jutro jade zobaczymy co sie bedzie działo . Wszyscy juz czekaja kiedy urodze w koncu
mama juz moja od 8go lipca juz jest tu z nami do pomocy i tez juz sie nie moze doczekac
Mam pytanie co trzeba miec ze soba , jakie dokumenty zeby dostac bez problemow paszport dla dziecka . Wiem ze trzeba jechac do oslo ale jakie dokumenty oprucz aktu urodzenia co jeszcze , czy trzeba tu zameldowac dziecko ? mama mowi ze w pl trzeba do dwoch tygodni zameldowac a jak tu jest czy bez meldunku zrobia paszport ??? bo na chrzciny jedziemy do pl i w pl bysmy go zameldowali no chyba ze trzeba tutaj . Jesli ktoras z Was wie prosze o odpowiedz dziki pozdrawiam